sâmbătă, 30 august 2008

Pescarusul, regia Andrei Serban




Pescarusul...O noua colaborare Andrei Serban-Maia Morgenstern...

vineri, 29 august 2008

Bruce Myers- Marele Inchizitor


Peter Brook, Bouffes du Nord si un actor genial: Bruce Myers.
Un monolog care a impresionat prin simplitate intr-un celebru spatiu gol.O seara de neuitat in cadrul Festivalului Shakespeare.

Regele Lear, regia Lev Dodin


Un spectacol clasic marca Lev Dodin.Din pacate sala mare a Teatrului National Bucuresti era dezolant de goala.Pacat...Bufonul dispare in partea a doua a specatcolului.Nu mai e nevoie de el : au innebunit cu totii!

Lear, regia Andrei Serban- imagini din repetitii





Vlad Logigan in "Ce pacat ca-i curva" regia Alexandru Darie


Vlad Logigan este poate cel mai important actor al actualei generatii.Sensibilitate, tehnica impecabila, energie, un actor exceptional!

Unchiul Vania, regia Andrei Serban


Si-apoi ne vom odihni...Andrei Serban a reusit la Cluj un spectacol uluitor cu "Unchiul Vania".Intalnirea publicului bucurestean cu actorii Teatrului Maghiar din Cluj va fi posibila in cadrul Festivalului UTE din octombrie.

Femeia marii regia Robert Wilson


Purificare, regia Andrei Serban


O BIOGRAFIE- ANDREI SERBAN


Livada de visini, regia Andrei Serban


Livada de visini - Andrei Serban ramane in istoria teatrului romanesc ca primul spectacol cu acest text care a fost tratat ca o comedie.O dubla distributie de exceptie : Leopoldina Balanuta/ Ileana Stana Ionescu in Ranevskaia, Gheorghe Cozorici/Matei Alexandru in Firs, Adrian Pintea/Mircea Rusu in Iasa, Maia Morgenstern/Eugenia Maci in Varia, Claudiu Bleont in Trofimov, Ovidiu Iuliu Moldovan in Lopahin, Carmen Galin in Charlotta, Ana Ciontea/Raluca Penu in Ania, Cerasela Stan/Cecilia Barbora in Duniasa, Gheorhe Dinica/Valentin Uritescu in Piscik, Claudiu Istodor in Epihodov, Damian Crasmaru in Gaev.

Spargatorul de nuci, dar nu pentru asta il iubim pe domnul Ceaikovski